HeatPump.dk
  Glemt kodeord ?  Opret en bruger  
Navigation
Klimadan
Klimadan
Klik På Billede
JS
JS Reservedele
Klik På Billede
Jordvarme og varmepumpe

UDLÆGNING JORDSLANGER
Se indlæg
 Udskriv debat
Forening for solcelleejere
hamselv
Jamen vi betaler skam afgift for at have varmepumpe. Tænk på at den reelle strømpris er under en fjerdedel af de vi faktuelt betaler. Resten er til staten. Tænk på at i særdeleshed kølemiddel er temmelig groft belagt med afgift.

Og får du vand fra egen brønd snupper de dig bare på vandafledningsafgiften. Vi mangler kun af få afgift på at trække vejret.
 
woebbe jordvarme siden 1985
Ja vi er alle plaget af mange afgifter, men det jeg syntes er sagens kerne i denne debat er lovgivning med negativ tilbagevirkende kraft og jeg tror godt de fleste af os kan se at det politisk forkert uanset om vi har solceller eller ej.

Hvis man ændre regler bør det altid være fremadrettet så folk har en reel mulighed for at vælge eller vælge fra.
jordvarme anlæg vølund f 1245 8 kwh, ca 520 m slange i 2 lag. hus 250 m2 fra 1985 gulvvarme over alt. ventilationsanlæg med varmegenvinding. indetemperatur ca 23 graderWinkvarmepumpens årsforbrug i : 2010 = 5000kwh, 2011 = 4950kwh, 2014 = 4398kwh.
Jordvarmen opvarmer også mit 1900 liters UDENDØRS SPABAD. med 38 grader varmt vand sommer og vinterGrin
Pr.21/9 2012 48 stk 250w solcellepaneler fordelt på syd,øst og vest vendte tagflader med danfoss tlx + 12,5 kwh inverter begrænset til 6 kwp. solcelleproduction i 2014 = 10070 kWh Grin
 
Chr

Citer

[url=http://www.heatpump.dk/forum/viewthread.php?thread_id=1937&pid=13125#post_13125]Mogens skrev:[/url]
Der er helt sikker en del i dette forum , som IKKE har solceller men har jordvarme eller lignende, og har sagt NEJ til tilskud fra staten for at skifte til miljøvenlig varmeforsyning. Eller håndværkerfradrag for den sags skyld. Tænk lige på det!
Men skulle der være nogen som alligevel har fået denne tilskud, så ville I vel holde en stor fest hvis regeringen bad om at få denne tilskud tilbage. eller hvad?


Jeg ville da sige pænt tak, hvis regeringen ville give mulighed for at bruge håndværkerfradraget på nybyggeri, og give 20.000 kr i tilskud til min varmepumpe, selvom den ikke skal erstatte et oliefyr. Det sker ikke, så festen er aflyst. Jeg nøjes med at gælde mig over at jeg holder nogle mennesker beskæftiget. Uden statssubsidier.

Chr.
197 kvm hus, energiklasse 2015. Blowerdoor testet til 0,28.
IVT PremiumLine EQ C8 varmepumpe med 463 meter turbocollector og 300 l buffer.
Specialdesignet ventilation med varmegenindvinding, Genvex Energy II med emhætte tilsluttet.
 
no100
Sikke en fest.det kan vel godt tåle en sammen linning
Som Venstre siger, det er jo tude kiks.
Og jeg har bemærket at der er mole der vægter V. højt
GrinGrinGrin
hilsen no100.
2. sydhavsøerne 13kw scotte fra NBE. jordvarmelager med energifanger 24m2
hus 150m2 radiatorer varmetab 80 v.m2Smile
1. hovedstaden 8 kw jv fra NBE med 40m2 hjemmebygget energifanger
Hus 130 m2. radiatorer, loft 200mm. Vægge100mm. Vinduer termo.
 
Mogens
Kan kun være enig med at alt tilskud og lignende skulle afskaffes, det er ligesom folk er blevet vandt til at vente med nogle forbedringer, for sæt der nu kom nogle tilskud.
Men nu de er her så skal man selvfølgelig tage dem, får jo ikke tak for at lade være.

GodnatShock
http://mosie1.mono.net/
TVP Vari-Speed 3-10 Vagn Tanderup anlæg. 350m slange i sandet/blandet jord, dybde 90cm mellem slanger 150cm. Høj grundvandsspejl. Hus 186m2 alt til kip 4 m, klinkegulv over alt med gulvarme. Airwex varmegenvinding. Strømmen produceres af Iskra R9000 husstandsvindmølle. Maks. er indtil videre 118 kwt på et døgn.Wink
Nu med luftsolfanger tilkoblet varmegenvindingsanlæg.
 
pmp
Jeg har fundet dette på ministeriets hjemmeside:

Nuværende ordning for solceller passer dårligt til fremtidens smarte elsystemDen nuværende årsbaserede nettomålerordning giver private husstande mulighed for ”bereg-ningsmæssigt” at lagre den overskydende produktion fra solrige tidspunkter på nettet for så at hente den samme mængde el uden omkostninger på andre tidspunkter. Ejere af solcelleanlæg slipper således for, i stor udstrækning, at betale til det kollektive net, selvom de løbende bru-ger det i den udstrækning, solcelleanlægget ikke kan dække det øjeblikkelige forbrug.
Da både produktion og modregning af forbrug er helt uafhængig af de gældende elpriser, vil der ikke være noget økonomisk incitament til at flytte forbruget efter eventuelle prissignaler. Den årsbaserede nettomålerordning giver heller ikke noget incitament til at flytte elforbruget hen til de perioder, hvor solcellerne producerer mest elektricitet.
Den årsbaserede nettomålerordning er således ikke hensigtsmæssig i et fremtidigt ”Smart Grid”, hvor forbrugerne forventes at reagere på prissignalerne og tilpasse elforbruget herefter.


Man kommer til at tænke på de enorme beløb det overordnede elnet er handlet til - og at dette endnu engang skal betales at forbrugerne. Man skal altså bare lige først sikre sig, at man kan malke alle - også solcelleejerne.

Det handler om "Smart Grid" - ikke om co2.
Det forhold, at ingen forbruger får lov at betale el efter aktuel timepris, fjerner jo alligevel interessen for at flytte på døgnforbruget - men det ser man bare stort på.

Er det nogen der er i lommen på nogen ?

Se hele dokumentet her:
http://www.kemin.dk/Documents/Presse/2012/Solceller/Faktaark2_nuværende%20ordning.pdf
Nibe F1245-8 (Vølund), 300 m jordslange i lerjord. Etableret i august 2010
103 m2 stueetage + 92 m2 kælder. Opført i 1963. 30% gulvvarme. Passiv solvarme fra 11 m2 sydvendt glasareal. Årsforbrug tidligere: 2.100 l olie + 500 kwh el til brænder og pumpe. Årsforbrug nu: Gennemsnit af de første 10 år med jordvarme 3500 kwh incl. pumper.
 
Spring til debat:
Log ind
Indtast brugernavn

Kodeord



Er du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 6

Brugere online: 0

Antal brugere: 3,288
Nyeste bruger: luna26
VVS Eksperten
HS Tarm

Klik På Billede
KMO Jordvarme

HEATPUMP.DK ER KMO MEDLEM
Copyright © 2006-2022 Heatpump.dk Læs Legal Disclaimer i Navigation Felt Alle varemærker er respectives ejendom.
Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

22,195,772 Unikke besøg
XHTML CSS