HeatPump.dk
  Glemt kodeord ?  Opret en bruger  
Navigation
Klimadan
Klimadan
Klik På Billede
JS
JS Reservedele
Klik På Billede
Jordvarme og varmepumpe

UDLÆGNING JORDSLANGER
Se indlæg
 Udskriv debat
Daikin Altherma 3 Geo varmer ikke efter strømafbrydelse?
fraGtilA
Hej alle,

Efter en kort strømafbrydelse pga. fejl i el-nettet (Radius) vil vores Daikin Altherma 3 Geo 10kW jordvarmepumpe ikke længere hæve temperaturen på varmekredsen. Der er fint flow på både brine og varmekreds. Kompressor kører også, trækker helt op til 1.8kW indtil den slår fra. Starter så fra lav ydelse og kører op til de 1.8kW indtil den slår fra igen, og så videre. Kølemiddelrør til fordamper (brine pladeveksler) bliver også godt "frosty". Men ingen varme...

Nogen ideer, eller en kølemand på sjælland der kan hjælpe? (Har prøvet at tage strømmen fra den over natten og starte den igen. Virkede desværre ikke). Jeg formoder noget er galt i kølemiddelkredsen. Måske omskifter ventil eller elektronisk ekspansionsventil (princip diagram vedhæftet fra manual).
Renoveret hus på 110m2 fra 1964 efter BR2015 standarder, 110m2 med let gulvvarme, 7kWp solcelleanlæg med hybrid Inverter, moderne indsatspejs i stue.
 
hamselv
Sidst vi havde en der lavede nøjagtig det samme, var det strømforsyningen til VP'en der kiksede. Det var så godnok en ZUBADAN112 fra Mitsubishi. Men efter udfald på HIFI var kontaktfunktionen i HFI relæet åbenbart ikke for godt, selvom det var helt nyt. Den ene fase manglede i hvert tilfælde. Den listede sig ligeså stille igang og kørte lidt op. Faldt så igen. Klikkede HFI et par gange og den kørte op uden vrøvl. Find multiinstrumentet frem og se om du reelt har 3 faser ind på maskinen.
 
Spring til debat:
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 9

Brugere online: 0

Antal brugere: 3,298
Nyeste bruger: Ove
VVS Eksperten
HS Tarm

Klik På Billede
KMO Jordvarme

HEATPUMP.DK ER KMO MEDLEM
Copyright © 2006-2022 Heatpump.dk Læs Legal Disclaimer i Navigation Felt Alle varemærker er respectives ejendom.
Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

22,627,823 Unikke besøg
XHTML CSS